Close

Encara no ets usuari? Registra't ara i comença

lock and key

Identifica't al teu compte.

Account Login

Has oblidat la teva contrassenya?

Projecte educatiu

PROJECTE EDUCATIU DE CENTRE (RESUM)

 

La nostra escola s’autodefineix com a ESCOLA CATALANA, DEL BARRI i PER AL BARRI. Té com a objectiu principal agrupar FAMÍLIA, ALUMNAT i MESTRES en la tasca comuna d’aconseguir una formació integral i útil per a la vida.

Per tal de dur a terme aquest objectiu, cal que la coordinació i la coherència siguin la base del camí que s’ha de recórrer des d’Infantil (etapa bàsica per al desenvolupament) fins al final de la Secundària.

La nostra condició de Cooperativa de mestres fa que la participació de cadascú sigui un element vital del projecte comú. Així doncs, l’hem concebut com una escala que es va pujant, graó a graó, i on tots i cadascun dels membres del Claustre sap que recull la feina feta anteriorment i prepara  la que serà necessària per seguir endavant en el procés educatiu.

Quant al tracte, individualitzat i afectuós, encara que exigent, no hi ha altres canvis que els que es deriven de la personalitat de la cotutoria i de l’augment de continguts, hàbits i tècniques d’acord amb les competències que a cada edat i nivell es demanen.

Tot el claustre de mestres sent la necessitat de valorar i potenciar els aspectes següents: