Close

Encara no ets usuari? Registra't ara i comença

lock and key

Identifica't al teu compte.

Account Login

Has oblidat la teva contrassenya?

Escola de música

El mes de setembre de l’any 2017, la cooperativa de mestres impulsa la creació d’una  Escola de Música per a alumnes, mares i pares de l’escola. Aquest projecte vol donar a la comunitat educativa -i al barri- una formació musical atractiva, de qualitat i adaptada a les necessitats individuals de cada alumne.

 

Aquest nou espai ofereix classes de música en horari extraescolar, tant al migdia com a la tarda. Qui porta la direcció de tot el projecte pedagògic és el professor de música de Secundària de l’escola.

 

El format d’activitats que plantegem és el següent:

 

  • Sensibilització musical (P3, P4 i P5)

Els vostres fills i filles descobriran, de manera lúdica i divertida, el món de la música. A través de jocs i cançons s’aniran introduint progressivament en aquest llenguatge misteriós i fantàstic. L’aprenentatge parteix de les pròpies experiències musicals, amb una metodologia pràctica i participativa. A P5 veuran diferents instruments que l’escola ofereix de cara a triar-ne un per al proper curs.

 

  • Cicle elemental (a partir de 6 anys)

Un cop superada l’etapa de sensibilització musical, els alumnes tenen l’opció de seguir els seus estudis musicals a nivell elemental. Aquests estudis no són reglats, per tant no s’obté una titulació oficial al finalitzar-los, però a l’alumne se’l pot preparar per examinar-se fora del centre i així obtenir aquesta titulació. L’alumne pot escollir el currículum que més li convingui, però per tal de tenir una formació inicial completa recomanem el fet de cursar un instrument conjuntament amb el seu corresponent llenguatge musical.

 

(En casos especials, que es comentaran amb el coordinador de l’escola, es podrà cursar només l’instrument).

 

  • Instruments

Piano, violí, guitarra, guitarra elèctrica, baix elèctric, clarinet, saxòfon, flauta travessera, bateria, violoncel, cant.

 

  • Tallers i audicions

Durant el curs escolar s’organitzaran diferents activitats per gaudir de temàtiques variades relacionades amb la música. Aquestes poden ser des de concerts i audicions fins a petits tallers.