Podi del Martí Gimisó al Trofeu Internacional de Barcelona de Curses d’Orientació

novembre 18, 2019

El passat cap de setmana es va celebrar a Barcelona el TICBCN (Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona) de curses d’orientació. Van participar unes 450 persones, corrent el dissabte per la zona de Gràcia i Parc Güell i diumenge pel Casc Antic. La cursa de diumenge està emmarcada en un circuit que es fa per tota Europa, el City Race Tour. Aquest cap de setmana teníem corredors de més de 25 països del món, fins i tot d’Austràlia.

Volem felicitar l’orientador Martí Gimisó Alonso, alumne de 4t d’ESO, que va quedar segon en la seva categoria (homes menors de 16 anys) competint contra gent de diferents països. Va fer dues magnífiques curses que li han permès pujar al podi.

El Martí ja fa anys que està apuntat a les curses del CEEB per diferents parcs de Barcelona i rodalies. Ell regularment participa en curses de Copa Catalana i ha assistit al Campus d’orientació que se celebra a l’estiu. La seva constància li ha permès arribar a assolir un bon nivell dins les curses d’orientació.