Close

Encara no ets usuari? Registra't ara i comença

lock and key

Identifica't al teu compte.

Account Login

Has oblidat la teva contrassenya?

19è Campionat d’Aualé de Catalunya

19è Campionat d’Aualé de Catalunya
 

Aquest cap de setmana a la Universitat de Matemàtiques s’ha celebrat el 19è Campionat d’Aualé de Catalunya. En aquest campionat hi han participat 14 alumnes de 5è i 6è de primària de l’escola. Aquest joc d’estratègia d’origen africà desenvolupa el càlcul ràpid, la previsió de jugades, així com també les habilitats cognitives com l’atenció, la concentració i el raonament lògic. Aquest any han participat en aquest campionat nens i nenes de Cicle Superior d’escoles d’Andorra, el Maresme i Barcelona.

Els alumnes de l’escola classificats són els que han participat en el campionat intern que s’ha fet al llarg del segon i tercer trimestre d’aquest curs. Aquest any els participants de l’escola han estat:

Guillem Guasch, Carme Diez, Gabriel Campillo, Pol Rosàs, Lucia Cabrera, Aroa Álvarez, Mar Agudo, Elies El Kadaoui, Martina Pla, Laia Garcia, Ariadna Chillarón, Ivet Rodríguez, Paula Galdeano, Jana Ginés.

A més, enguany el Guillem Guasch ha quedat campió de la categoria de Primària.

Felicitats als guanyadors i a tots els participants. Esperem que hàgiu passat una bona estona jugant i comptant llavors per aconseguir una bona jugada!