Close

Encara no ets usuari? Registra't ara i comença

lock and key

Identifica't al teu compte.

Account Login

Has oblidat la teva contrassenya?

Bones classificacions a la Biatló i Triatló escolars

Bones classificacions a la Biatló i Triatló escolars
 

Aquest mes de juny, els alumnes de 6è de l’Escola han participat a la biatló escolar que organitza l’Ajuntament de Barcelona. Aquesta disciplina combina dues modalitats olímpiques: la natació i la cursa. En concret els nens i les nenes de Marinada i Terral han hagut de fer front a 50 metres nedant i, després de canviar-se de roba i posar-se les sabatilles esportives, han fet 1500 metres de cursa a peu. Aquesta activitat s’ha dut a terme a l’anella olímpica de Montjuïc i han fet una volta sencera a l’estadi olímpic Lluís Companys.

Els resultats que hem aconseguit han estat molt bons: la Mireia Parra Porcuna, 9a classificada, Laia Enríquez Barrero 19a classificada, Guiomar Pardiña Carreño, 28a,  Victòria Miota Elizalde 35a classificada de 1456 alumnes de quasi 70 escoles.

També volem felicitar el Roger Torrecilla Párraga, 41è classificat de 1580.

Pel què fa als alumnes de 2n d’ESO han participat a la triatló escolar de Barcelona. En aquesta disciplina cada alumne aprèn a dosificar i gestionar el seu esforç al llarg d’aquesta prova combinada que implica: natació, ciclisme i atletisme. Aquesta prova s’ha dut a terme a la platja de la Mar Bella.

Els resultats que hem aconseguit a la Triatló també han estat molt bons, Bruna Rosàs, 18a classificada, Laura Hidalgo 22a classificada, Rita Arenas 27a classificada de 701 alumnes. En categoria masculina, Roger Sadó, 19è classificat i el Guillem Tàpia en el lloc 24è. S’hi van presentar més de 2.000 joves.

Voldríem aprofitar la noticia per fer pública la nostra felicitació als alumnes per la seva actitud i pel seu esforç en les dues activitats. No hi ha res més gratificant que veure en una sola jornada esforç, superació, companyerisme i sobretot, il·lusió.

A més a més, després de la publicació dels resultats oficials, podem comunicar-vos que l’Escola Guinardó ha estat premiada a la competició per equips. A la Biatló, 3ª escola de Barcelona i a la triatló, la 10ª.

Felicitats als i les esportistes pels seus bons resultats i us animem a continuar treballant amb el mateix entusiasme i constància!