Close

Encara no ets usuari? Registra't ara i comença

lock and key

Identifica't al teu compte.

Account Login

Has oblidat la teva contrassenya?

Campionat de Catalunya Escolar d’Orientació a Sabadell

Campionat de Catalunya Escolar d’Orientació a Sabadell
 

Aquest dissabte 5 de març s’ha celebrat el Campionat de Catalunya Escolar d’Orientació i l’Escola Guinardó s’ha presentat amb 5 representants: Jordi Martí, Carles Lleida, Adrià Sarri i Maurici Rabella de 1r d’ESO i Quim Rabella de 4t d’ESO.

El campionat s’ha fet la Parc de Can Gamús a Sabadell. Ha estat una experiència molt interessant ja que per molts dels alumnes era la primera vegada que corrien en un espai de bosc. I els resultats han estat més que excel·lents!!!

En Carles Lleida s’ha proclamat campió de Catalunya de la categoria Infantil per a no federats i el Quim Rabella ha obtingut la tercera posició de la categoria Cadet per a federats.

La competició consistia en fer dues curses. Al matí hi havia una de mitja distància pel parc Agrari del costat de Can Gamús. A la tarda s’ha fet un esprint pel mateix Parc de Can Gamús. La suma dels temps de les dues curses, donava el resultat total.

Però la veritat és que el millor de tot ha estat el bon ambient que s’ha viscut entre alumnes de moltes escoles de tot Catalunya!!! Ha estat una extraordinària diada!! Segur que a tots els han quedat ganes de repetir l’any vinent!

Campionat de Catalunya Escolar d'Orientació a Sabadell