Close

Encara no ets usuari? Registra't ara i comença

lock and key

Identifica't al teu compte.

Account Login

Has oblidat la teva contrassenya?

Concert Solidari per a la Marató de Tv3 de la Coral d’Adults Ginfònics

Concert Solidari per a la Marató de Tv3 de la Coral d’Adults Ginfònics
 

Ens il·lusiona compartir amb vosaltres una nova proposta solidària. Aquest curs l’escola  vol col·laborar amb la Marató de TV3 amb l’organització d’un concert de la coral d’adults, Cor Ginfònics. Ens agradaria poder comptar amb vosaltres per recaptar diners, enguany, pel foment i promoció de la recerca biomèdica del càncer.

 

El concert tindrà lloc el divendres 23 de novembre a les 19h, al Casal de Joves Girapells (c.Teodor Llorente, 20) i el preu de l’entrada serà de 3€. Si us ve de gust, en acabar el concert gaudirem plegats d’un sopar solidari a la placeta. Un cop tingueu les vostres entrades rebreu notícies per, si voleu, encarregar begudes i entrepans preparats per alumnes i mestres voluntaris.

 

En funció de la previsió d’assistència valorarem la necessitat de fer 2 concerts. En el supòsit que fos així, us informaríem de qualsevol possible canvi.

A partir de dilluns, dia 5, podreu passar pel despatx a comprar les vostres entrades. Si només voleu adquirir els entrepans sense assistir al concert, podeu demanar una circular a la tutoria a partir del dilluns 12 de novembre.

 

La Comissió de Solidaritat de l’Escola Guinardó