Close

Encara no ets usuari? Registra't ara i comença

lock and key

Identifica't al teu compte.

Account Login

Has oblidat la teva contrassenya?

Concurs de fotografia de la Fundació Trams

Concurs de fotografia de la Fundació Trams
 

La Fundació Trams convoca el XIV concurs de fotografia digital, que té com a objectiu promoure la creativitat entre les persones que formen la comunitat (alumnes, pares i personal dels centres associats). Hi poden participar tots els alumnes, famílies i personal de les escoles de Trams. La temàtica és L’educació a través de la càmera. Es pot presentar un màxim de 5 fotografies per participant. S’haurien d’enviar com a fitxer adjunt a l’adreça concurs@fundaciotrams.org abans del dia 24 de novembre de 2017 indicant les dades de l’autor, la categoria i el Centre Educatiu.

Sense perjudici dels drets d’autor, les fotografies presentades passaran a formar part de la fototeca de Fundació Trams per temps indefinit i podran ser utilitzades en creació de materials o documentació relacionades amb les activitats de la Fundació.

El jurat, representat per totes les escoles, escollirà una fotografia guanyadora per cada categoria (alumnes, famílies i professors/es), a més de poder seleccionar fotografies finalistes. Els premis consistiran en un diploma a les fotografies finalistes i una càmera digital a cada guanyador. La presentació de les fotografies al concurs comporta l’acceptació de les presents bases.

Des l’escola us animem a participar en aquest concurs!