Close

Encara no ets usuari? Registra't ara i comença

lock and key

Identifica't al teu compte.

Account Login

Has oblidat la teva contrassenya?

Conferència seguretat, democràcia i ciutats

Conferència seguretat, democràcia i ciutats
 

Al llarg d’aquesta setmana Barcelona acull la Conferència Seguretat, Democràcia i Ciutats. Aquesta conferència internacional i interdisciplinària dedicada a la implementació de polítiques de seguretat a les ciutats està organitzada pel Fòrum Europeu de Seguretat Urbana (Efus) en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Únic en el seu camp, aquest esdeveniment està dirigit a totes les persones encarregades  de gestionar la seguretat a les ciutats. En aquest cas des de l’Ajuntament s’ha proposat que els participants d’aquesta conferència vinguin a l’escola Guinardó a conèixer com es va dur a terme tot el projecte d’implementació del camí escolar. Concretament volen conèixer com es va implicar a les famílies en tot el procés i quines millores d’obra pública i accessibilitat es van dur a terme als carrers dels voltants de l’escola per fomentar una mobilitat més segura de tots els alumnes de l’escola.

La visita serà el proper dijous 16 de novembre a la tarda entre les 14 h i les 17h. Podreu trobar més informació de la conferència visitant el web efusconference2017.eu