Close

Encara no ets usuari? Registra't ara i comença

lock and key

Identifica't al teu compte.

Account Login

Has oblidat la teva contrassenya?

Dues alumnes de l’Escola premiades en els XXVI Edició dels Jocs Florals de la Federació d’Escoles Cooperatives de Catalunya

Dues alumnes de l’Escola premiades en els XXVI Edició dels Jocs Florals de la  Federació d’Escoles Cooperatives de Catalunya
 

Les alumnes Joana Roguera de 4t de primària i la Berta Cortada de 5è de primària han guanyat el tercer i segon premi respectivament del XXVI certamen dels Jocs Florals organitzats per la Federació de Cooperatives d’Ensenyament de Catalunya, en la modalitat de prosa.

La Federació d’Escoles Cooperatives organitza anualment aquest certamen i en aquesta edició s’han presentat més de 100 obres de 15 escoles diferents de Catalunya, València i les Illes i s’han repartit més de 30 premis en tres modalitats: prosa, poesia i poema visual.

El lliurament d’aquest premi ha tingut lloc el dia 24 de maig a l’escola Petit Món de Castelldefels. Volem felicitar a la Joana i la Berta per l’esforç dedicat en l’elaboració dels seus escrits i per l’obtenció d’aquest guardó, així com també animem a la resta d’alumnes a participar en certàmens d’aquest tipus.