Close

Encara no ets usuari? Registra't ara i comença

lock and key

Identifica't al teu compte.

Account Login

Has oblidat la teva contrassenya?

Educació secundària

Aquesta última etapa de l’ensenyament obligatori té una gran importància, tant per l’edat (plenitud de l’adolescència) com pel camí que representa cap al futur immediat. Afavorirem que tinguin més autonomia personal, però amb el seguiment compartit des de casa i des de l’escola. La formació en valors (assemblea i tutoria personal), l’organització en forma de cotutories i l’atenció a la diversitat segueixen les mateixes pautes que en anteriors Cicles. Però, específicament, volem destacar-ne els següents aspectes:

  • El Currículum Optatiu, a més de ser amè i tenir contingut, busca l’orientació (tenint en compte les actituds i aptituds de cadascú) de cara a la tria d’una de les branques de Batxillerat o Cicles Formatius.
  • La part pràctica i la manipulativa complementen sempre la part teòrica: treballs al laboratori, a l’aula de tecnologia, música, biblioteca, informàtica,…
  • Es dóna molta importància a l’organització d’estudi, hàbits de treball, tècniques i mètodes, eines vàlides i necessàries per desenvolupar-se adequadament en estudis superiors.
  • Treballem aspectes de salut i prevenció (sexualitat, trastorns alimentaris, drogues, …)
  • Malgrat l’edat de l’alumnat, o precisament per aquest motiu, hi ha un control d’assistència i de puntualitat i un rigor en la feina portada al dia i realitzada correctament, tant pel que fa al seu contingut com a la presentació.
  • Totes les matèries instrumentals i altres no instrumentals però que presenten dificultats específiques (Matemàtiques, Llengua Catalana, Llengua Castellana, Llengua Anglesa, Ciències i Tecnologia), estan desdoblades de manera que permetin una atenció més individualitzada.