Close

Encara no ets usuari? Registra't ara i comença

lock and key

Identifica't al teu compte.

Account Login

Has oblidat la teva contrassenya?

Informació SIEI

La SIEI (Suport Intensiu per a l’Escolarització Inclusiva) funciona a la nostra escola des del curs 2010-11.

Aquest servei està obert a l’alumnat d’ESO que pateix algun tipus de trastorn greu i permanent. L’Equip d’Atenció Psicopedagògica (EAP) ha dictaminat i ha valorat qui necessita aquest servei (hi ha nois i noies que tenen Necessitats Educatives Especials, però si no les tenen greus i permanents, no es considera que pugui disposar d’aquest recurs).

Està dotada de 3 professionals (2 psicopedagogues – una d’elles a jornada completa i una altra a mitja jornada- i una educadora). Aquestes treballen amb un equip d’assessorament format per la coordinadora d’Educació Especial de l’escola i un psicopedagog de l’EAP i en estreta relació amb les famílies i els/les terapeutes que acompanyen aquests/es alumnes.

Els nois i noies treballen en diferents espais i en diferents modalitats: a l’aula ordinària, a l’aula ordinària acompanyats d’una professional de la SIEI, a l’aula SIEI ( en grups reduïts, tallers…) i en el lloc on es determinin les seves pràctiques (en el cas de l’alumnat de segon cicle).

L’alumnat segueix el currículum ordinari, tot i que adaptat, fent un especial èmfasi en els hàbits de treball i en el fet d’augmentar la seva autonomia. Per aconseguir-ho, l’equip de la SIEI es coordina amb els i les mestres d’ESO.