Close

Encara no ets usuari? Registra't ara i comença

lock and key

Identifica't al teu compte.

Account Login

Has oblidat la teva contrassenya?

El Teaming de l’escola ha fet una donació de 1186€ per a l’associació Fior di Loto

El Teaming de l’escola ha fet una donació de 1186€ per a l’associació Fior di Loto
 

Hola a tothom!

Us informem que l’escola ha acumulat un total de  458€ al Teaming de Solidaritat de l’escola Guinardó i que ja s’han ingressat a la Fundació Amics de Fior di Loto, entitat que promou l’educació de nenes des de la infància fins a la inserció laboral a l’Índia.

A més a més, recordeu que el Teaming del curs passat va recaptar un total de 728€ (quantitat que no es va poder aportar per transferència bancària a una escola de El Salvador). Aquesta setmana ho hem ingressat també a la Fundació Amics de Fior di Loto. En total aquesta entitat ha rebut  458€ (diners recollits durant el curs 2017-2018) + 728€ (diners recollits durant el curs 2016-2017)= 1186€

Moltíssimes gràcies a tots els Teamers que heu fet possible aquest i d’altres projectes solidaris! NOMÉS AMB 1 € MENSUAL hem pogut col·laborar en  l’escolarització de nenes de l’India, diners que s’invertiran en l’escolaritat d’aquestes nenes, potser en la compra de material escolar, uniforme, calçat…o potser amb aquelles alumnes que es queden sense sponsor i no podrien acabar la seva formació. De debò que sense vosaltres, això no hagués estat possible!

Un cop tancat aquest projecte, convidem a totes les persones de la comunitat escolar (pares, mares, alumnes, exalumnes, mestres, parents i coneguts) a fer les vostres propostes per presentar algun projecte solidari per al qual es recaptaran diners des del juliol del 2108 fins el juny de 2019.

Feu arribar les vostres propostes a:

roser@escolaguinardo.cat

 

Si encara no sou socis del Teaming de l’escola Guinardó ara teniu l’oportunitat de inscriure-us-hi. És molt senzill i no us portarà més d’1 minut de feina i 1€ cada mes, gairebé no es percep a la butxaca de cadascú.

Si encara no formeu part del Teaming, no ho dubteu! Animem a mestres, pares, mares, avis, àvies, alumnes, monitors, coneguts i amics i altres persones vinculades a la nostra comunitat escolar a fer la vostra aportació d’1€ mensual i col·laborar. Només cal que seguiu les indicacions, accedint directament al següent enllaç:

https://www.teaming.net/

Anar a: Uneix-te a un grup.

El nom del grup és  (cal escriure el nom del grup respectant les majúscules i les minúscules, tal com està escrit):

Escola Guinardó Solidaritat

Ompliu les vostres dades per a registrar-vos i  per a fer el pagament corresponent.

Així de fàcil!  Cada mes us descomptaran 1€

SI CREIEU QUE EL TEAMING ÉS UNA BONA IDEA I UN BON MODEL A SEGUIR PER AL NOSTRE ALUMNAT, UNIU-VOS AL TEAMING. Com més serem, més lluny podrem arribar!

Equip de mestres del Departament de Solidaritat de l’escola Guinardó