Close

Encara no ets usuari? Registra't ara i comença

lock and key

Identifica't al teu compte.

Account Login

Has oblidat la teva contrassenya?

Eleccions al Consell Escolar 2018 de les famílies

Eleccions al Consell Escolar 2018 de les famílies
 

Benvolguts i benvolgudes,

A les darreres orientacions per al procediment electoral, publicades pel Departament d’Educació, s’estableix que el cens de pares i mares estarà composat per “TOTS ELS PARES, MARES, TUTORS I TUTORES LEGALS, ELS FILLS I LES FILLES DELS QUALS ESTAN MATRICULATS AL CENTRE EN EL MOMENT DE LA CONVOCATÒRIA DE LES ELECCIONS”.

El teniu a la vostra disposició al despatx de l’escola (edifici Delta, Doctor Valls 22-26). Seria bo que el consultéssiu per tal de comprovar que aparegueu al llistat. En cas de no ser-hi, podeu presentar la reclamació per correu-e (consellescolar@escolaguinardo.cat).

Aprofitem per recordar-vos QUE PODEU PRESENTAR LA VOSTRA CANDIDATURA AL CONSELL ESCOLAR FINS AL DIA 16 DE NOVEMBRE. Caldrà que porteu un escrit proposant-vos com a candidat o candidata, adjunteu una fotografia vostra i el DNI i els lliureu al despatx de l’escola, a nom del director, o bé ens la feu arribar a través del correu-e consellescolar@escolaguinardo.cat

Si teniu interès a actuar de supervisor del sector de pares o mares, podeu presentar la vostra sol·licitud abans del 16 de novembre.

Les candidatures de pares i mares es penjaran al Clickedu i a les cartelleres de cada edifici. En cas que el nombre de candidatures sigui inferior a les places a ocupar, qualsevol pare o mare és un possible candidat. Les votacions del sector pares i mares es faran el dilluns 26 de novembre, entre les 16.45 i les 17.30, a l’edifici Delta (oficines de l’escola). Poden votar tots els pares, totes les mares i els tutors o tutores legals de l’alumnat, llevat que la pàtria potestat de l’alumne estigui conferida en exclusiva a un dels progenitors (en aquest cas, només aquest té dret a vot).

I per acabar us informem que, tal i com recull la llei, es farà un sorteig per tal de triar el pare o la mare que haurà d’estar a la mesa electoral. Es comunicarà a les persones designades abans del dia de les eleccions.

US ESPEREM DILLUNS, 26 DE NOVEMBRE, ENTRE LES 16.45 i LES 17.30 A L’EDIFICI DELTA (Doctor Valls, 22-26). NO HI FALTEU!