Close

Encara no ets usuari? Registra't ara i comença

lock and key

Identifica't al teu compte.

Account Login

Has oblidat la teva contrassenya?

eMUSiona’t

eMUSiona’t
 

Aquest diumenge dia 13 de març els alumnes de 6è de primària i 4t d’ESO han participat a l’ “eMUSiona’t” que és un espectacle musical creat pels professors i professores del Departament Col·laboratiu de Música de la fundació Tr@ms.

El fil conductor de l’obra han estat en Pau i la Nora, dos amics que han crescut junts i viscut diferents experiències plegats. Al llarg de la infància i adolescència han après a gestionar aquestes vivències i hem pogut conèixer com han viscut aquestes emocions perquè ens hem endinsat en el seu pensament al llarg de l’espectacle.

Un total de 750 alumnes, des d’Educació Infantil a l’ESO han treballat conjuntament per donar forma sobre l’escenari a una obra musical que fa viatjar al públic per les emocions dels nens i nenes, des que neixen fins que són adolescents.

Aquest és un espectacle innovador on l’educació emocional, la música i la tecnologia van agafats de la mà.

A l’Auditori de Girona més de dos mil espectadors han pogut gaudir d’aquest espectacle musical realitzat per la comunitat educativa de la Fundació Tr@ms. Escoles de Barcelona, Roses, Mollet del Vallès, Vic, Sant Fruitós de Bages, Mataró, … s’han unit per preparar aquest musical. La preparació s’ha fet a les classes de música i els assajos s’han fet tenint molt en compte l’ús de les tecnologies per poder-se coordinar.

Felicitem a tot l’equip de mestres i alumnes que han participat en aquesta iniciativa, ja que ens ha permès viure una experiència única i educativa.

Els alumnes de 6è de primària i 4t d’ESO han participat a l’ “eMUSiona’t”

Els alumnes de 6è de primària i 4t d’ESO han participat a l’ “eMUSiona’t”