Close

Encara no ets usuari? Registra't ara i comença

lock and key

Identifica't al teu compte.

Account Login

Has oblidat la teva contrassenya?

Inauguració edifici Noguera

Inauguració edifici Noguera
 

El passat divendres 16 d’octubre vam dur a terme la inauguració oficial de les noves instal·lacions de cicle inicial que l’escola ha condicionat al carrer Garrotxa, just al costat de l’edifici d’educació infantil.

Tot i que els alumnes de 1r i 2n ja han començat des del mes de setembre en aquest nou espai, no volíem deixar passar l’ocasió de poder mostrar a les famílies de la resta de l’escola com són i quines aules hi ha en aquest nou edifici.

L’acte va consistir en un parlament de benvinguda per part de Francesc Navarro, Director de l’Escola i President de la cooperativa, unes portes obertes al nou edifici Noguera i a les noves instal·lacions de la cuina i al final en un petit refrigeri en el pati de Garrotxa, que es troba a l’edifici d’educació infantil.

Volem agrair-vos l’assistència a totes les famílies i amics que ens vau acompanyar en aquest dia tan important per a nosaltres. Creiem fermament que la millora de les instal·lacions que duem a terme ha de beneficiar el treball pedagògic que dia a dia realitzem amb els infants.

Inauguració edifici Noguera

Inauguració edifici Noguera

Inauguració edifici Noguera