Close

Encara no ets usuari? Registra't ara i comença

lock and key

Identifica't al teu compte.

Account Login

Has oblidat la teva contrassenya?

L’escola forma part del projecte “escola nova 21”

L’escola forma part del projecte “escola nova 21”
 

L’escola ha entrat a formar part del programa Escola Nova 21. El mes de juliol passat, el Claustre de mestres va estar treballant al voltant dels objectius del programa i vam veure que podia ser interessant poder formar part d’un grup d’escoles que vol generar un canvi en les dinàmiques educatives existents. El Consell Escolar també va trobar oportú tramitar la sol·licitud d’ingrés al programa.

Aquesta setmana hem rebut la confirmació que hem estat una de les escoles que participarem en aquest projecte. Estem contents i assumim el repte que tenim al davant amb la voluntat de treballar amb altres centres per millorar conjuntament les nostres dinàmiques internes i, alhora, poder mostrar a la resta els punts forts del nostre funcionament.

Tenim davant nostre, una tasca llarga d’anàlisi, diagnosi i intercanvi per poder establir, a partir d’aquesta feina, quines han de ser les bases de l’Escola Nova 21. El Claustre de mestres estem compromesos amb aquest treball amb l’objectiu de millorar l’educació dels nostres infants i joves.

Si voleu veure més informació del programa i quines seran les seves fases de treball, podeu consultar el web d’escolanova21