Close

Encara no ets usuari? Registra't ara i comença

lock and key

Identifica't al teu compte.

Account Login

Has oblidat la teva contrassenya?

Campionat Escolar d’Espanya de Curses d’Orientació

Campionat Escolar d’Espanya de Curses d’Orientació
 

El darrer cap de setmana de novembre set intrèpids nois i noies de 1r i 2n d’ESO van portar el nom de l’Escola fins a Astúries. Allà es va celebrar el Campionat Escolar d’Espanya de Curses d’Orientació.

Dissabte ens vam llevar aviat i l’ambient anava carregat de molts nervis. Per a molts dels participants era la primera vegada que corrien pel bosc. La cursa d’aquell dia era la de llarga distància i es feia a Porrúa. Entre vaques, falgueres i esbarzers no desitjats es desenvolupava la cursa.

Els orientadors de l’escola ho van fer molt i molt bé, tots van arribar sense l’ajuda del mestre. Penseu que els organitzadors van anar a buscar uns onze nois i noies pel bosc.

La cursa de diumenge era la de mitja distància. També va ser un èxit, tots els participants van arribar sense cap ajuda, tot i que no a tothom li va sortir com ell voldria. Però és cert que estem aprenent i molt!!

Acabada la cursa es van donar premis, nosaltres no podíem optar-hi perquè no teníem els equips complerts.

Tot i així volem felicitar al Martí, Carles, Aina, Maurici, Martí, Jan i Jordi pel vostre esforç i us esperem l’any vinent! Això sí, no sabem encara quin serà el destí!!!