Close

Encara no ets usuari? Registra't ara i comença

lock and key

Identifica't al teu compte.

Account Login

Has oblidat la teva contrassenya?

Programa d’educació emocional

Tal i com assenyala el psicòleg Daniel Goleman i nombrosos estudis sobre intel·ligència emocional, la capacitat d’èxit de les persones no depèn tant de les seves capacitats cognitives sinó del seu nivell de desenvolupament emocional.

Per això, des del curs 2005, l’escola va decidir que la gestió dialogada de conflictes i l’educació emocional es convertissin en un dels nostres eixos transversals (és a dir, treballat des de totes les matèries i a tots els cursos, des de P3 fins a 4t d’ESO).

El curs 2012-13 vàrem fer un salt endavant, conscients de la potencialitat que l’educació emocional té pel futur del nostre alumnat i, sense renunciar a la seva imprescindible transversalitat, la vàrem convertir en matèria pròpia.

Així a Educació infantil i Primària l’educació emocional s’engloba dins la matèria de valors cívics i socials, de la mateixa manera a 1r i 3r d’ESO s’integra dins de la matèria de cultura i valors; i a 4t d’ESO l’EE s’imparteix trimestralment.

La finalitat, pel que fa a l’alumnat és intervenir en la millora de l’educació emocional dels alumnes entre 3 i 16 anys, amb la intenció de capacitar-los per afrontar amb més garanties els reptes que es plantegen en la vida quotidiana i augmentar el seu benestar personal i social.

Treballem per a que, quan l’alumnat deixi l’escola a 4t d’ESO sigui capaç de:

  • Conèixer i comprendre les pròpies emocions i les dels altres.
  • Regular les pròpies emocions.
  • Potenciar l’autoestima i la motivació.
  • Desenvolupar una major competència emocional en les relacions socials.