Close

Encara no ets usuari? Registra't ara i comença

lock and key

Identifica't al teu compte.

Account Login

Has oblidat la teva contrassenya?

Escola de música

MÚSICA (PARVULARI, PRIMÀRIA, ESO, ADULTS)

L’escola de música de l’Escola Guinardó, neix l’any 2016 en motiu del 90è aniversari de l’escola. Aquest projecte, vol donar a la comunitat educativa i al barri una formació musical atractiva, de qualitat, i adaptada a les necessitats individuals de cada alumne.

  • Sensibilització musical (P3, P4 i P5)

Els vostres fills/es descobriran de manera lúdica i divertida el món de la música. A través de jocs i cançons s’aniràn introduint progressivament en aquest llenguatge misteriós i fantàstic. L’aprenentatge parteix de les pròpies experiències musicals, amb una metodologia pràctica i participativa. A P5 començaràn la roda d’instruments, on a part de seguir endinsant-se en el món musical, veuràn tots els instruments que l’escola ofereix de cara a triar-ne un per al proper curs.

  • Cicle elemental (a partir de 6 anys)

Un cop superada l’etapa de sensibilització musical, els alumnes tenen la opció de seguir els seus estudis musicals a nivell elemental. Aquests estudis no són reglats, per tant no s’obté una titulació oficial al finalitzar-los, però a l’alumne se’l pot preparar per examinar-se fora del centre i així obtenir aquesta titulació. L’alumne pot escollir el curriculum que més li convingui, però per tal de tenir una formació inicial complerta s’aconsella fer les següents assignatures:
• Llenguatge musical elemental (col·lectiu)
• Instrument (individual)
• Conjunt instrumental (segons nivell)

 

  • Instruments

Piano, violí, violoncel, saxo, clarinet, flauta travessera, cant, guitarra, guitarra elèctrica, baix elèctric, bateria i combos. Coral infantil i Cor Ginfònics (pares).

 

  • Tallers i audicions

Durant el curs escolar, s’organitzaràn varies activitats a on els alumnes podran gaudir de diferents temàtiques relacionades amb la música. Aquestes, poden ser des de concerts i audicions, fins a petits tallers per tal de presentar una temàtica concreta.

Direcció: Gerard Alcàntara

Per més informació sobre preus, horaris o inscripció a l’escola de música envieu un correu a escolademusica@escolaguinardo.cat, on es facilitarà un enllaç per realitzar la matriculació.