Close

Encara no ets usuari? Registra't ara i comença

lock and key

Identifica't al teu compte.

Account Login

Has oblidat la teva contrassenya?

Nous projectes per a la recollida de diners del teaming

Nous projectes per a la recollida de diners del teaming
 

Des de fa un parell d’anys alguns mestres de l’escola formem part del grup de Teaming Escola Guinardó. A partir de les aportacions econòmiques mensuals hem anat recollint diners per a l’Associació de la Malaltia de Chiari. Aquesta aportació va ser fruit de la proposta feta per una alumna que té un germà amb aquesta malaltia.

De cara al curs vinent volem oferir la possibilitat de fer les vostres propostes i de dir-nos a què us agradaria que es destinessin els diners recaptats durant el curs 2015-2016. Per a fer les propostes no cal que formeu part del Teaming. Totes les persones de l’escola (pares, mares, alumnes i mestres) poden fer les propostes que vulguin abans del dia 30 de maig al Departament de Solidaritat de l’escola.

Un cop tinguem les diferents propostes la Comissió de Solidaritat farà la selecció del projecte que veiem més necessari o més viable.

Als que encara no hi heu entrat us convidem a fer-ho només per 1€ mensual (gairebé és imperceptible a la butxaca de cadascú!). Si creieu que és una bona idea que l’escola tingui el seu grup de Teaming, serà una bona idea que en formeu part. Com més serem, més quantitat podrem recaptar!

Us animem a fer les vostres propostes solidàries i també a formar part del grup de Teaming que té creat l’escola. Podeu donar-vos d’alta a: https://www.teaming.net/ i demaneu formar part del grup de l’escola.

Moltes gràcies a tothom per la vostra col·laboració.

Comissió de Solidaritat