Close

Encara no ets usuari? Registra't ara i comença

lock and key

Identifica't al teu compte.

Account Login

Has oblidat la teva contrassenya?

Participació a la First Lego Leage i a la Júnior Lego Leage

Participació a la First Lego Leage i a la Júnior Lego Leage
 

En les darreres setmanes alumnes de primària i ESO de l’escola han estat preparant la seva participació a la First Lego Leage que es va celebrar dissabte, 27 de gener a la Universitat Politècnica  de Barcelona.

Aquestes activitats estan vinculades a l’extraescolar Robotix i promouen la creació i programació de robots de diferent complexitat, alhora que potencien el treball en equip.

Felicitem a tots els nois i noies per la seva participació, motivació i per totes aquelles coses que han après en aquestes trobades. En concret volem fer una menció als membres de l’equip Crtl+ Gamers d’aquest any que han estat: Jose Casado, Hèctor Berdié, Jan Esteve, Orland Montaño, Joan Roca i Bernat Sampol de 4t de Primària, Pol Molinas i Joan Llasera de 5è de Primària, Joaquim Rodríguez i Victòria Miota de 6è de Primària i Martí Catalan de 2n d’ESO. Volem fer esment també del Càsper Pampin i l’Albert Frigola, que tot i no assistir-hi, van participar també en la preparació de la presentació.

Us animem a continuar amb la bona feina que heu demostrat fins el moment i a continuar treballant amb aquest aquestes ganes i motivació.

Dissabte dia 24 de febrer es celebrarà la Júnior Lego League (de 6 a 9 anys) al Cosmocaixa. Enguany hi participarem amb dos equips: Lego Diamantes i 4 maestros. Us convidem a seguir pel twitter aquesta trobada.