Close

Encara no ets usuari? Registra't ara i comença

lock and key

Identifica't al teu compte.

Account Login

Has oblidat la teva contrassenya?

Primer Premi en el XIII Concurs de Fotografia Digital de la Fundació Trams

Primer Premi en el XIII Concurs de Fotografia Digital de la Fundació Trams
 

Dues mestres de l’escola han quedat guanyadores del XIII concurs de fotografia digital de la Fundació TRAMS. Aquest concurs té com a objectiu promoure la creativitat entre les persones que formen la nostra comunitat educativa (alumnes, pares i personal dels centres associats). En aquesta tretzena edició l’Anna Cambronero, mestra de 6è de primària, ha obtingut el 1r premi i la Mercè Pablo, mestra d’educació infantil, ha obtingut un accèssit.

La Fundació TRAMS és una entitat sense ànim de lucre, declarada d’utilitat docent que proposa un projecte col·laboratiu que agrupa escoles sensibilitzades a convertir la innovació com a element identitari de centre.

La Fundació col·labora amb institucions educatives, universitats i empreses del sector tecnològic per tal d’aconseguir l’extensió global de la innovació. Actualment, agrupa més de 1.000 docents i 14.000 alumnes.

Volem felicitar aquestes dues mestres per les seves fotografies i animar-vos a seguir participant amb aquest concurs de fotografia.