Close

Encara no ets usuari? Registra't ara i comença

lock and key

Identifica't al teu compte.

Account Login

Has oblidat la teva contrassenya?

Proves per a l’obtenció del graduat ESO al febrer

Proves per a l’obtenció del graduat ESO al febrer
 

Si vas acabar quart curs d’ESO fa dos anys o el curs passat i no vas poder obtenir el corresponent títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria (GESO) per haver-te quedat pendents de superació de cinc o menys matèries, aquest apartat està pensat per a tu.

T’informem que, si has complert 18 anys o bé els compleixes dins del present any 2022, pots presentar-te a unes proves de les matèries pendents d’ESO, la qual cosa et permetria, en cas d’avaluació positiva, obtenir el títol de GESO. També tens l’opció de presentar-te ara només a alguna de les matèries suspeses.

Si fas o has fet els 17 anys dins del 2022 també podries presentar-t’hi, sempre que compleixis alguna de les condicions següents:

– Tenir un contracte laboral que t’impedeixi assistir al centre en règim ordinari.

– Trobar-te en procés d’obtenció d’un permís de treball.

– Ser esportista d’alt rendiment.

Pots passar pel centre per fer la matrícula de l’1 al 14 de febrer de 2022 en horari de 9 a 13 o de 15 a 17 hores. Hauràs de portar full de sol·licitud que t’adjuntem, degudament emplenat. En el cas que vulguis acreditar la teva condició de contractat laboral o d’esportista d’alt nivell, hauràs d’aportar també la documentació corresponent.

Les proves es realitzaran durant el mes de març del 2022.

En la nostra pàgina web https://www.escolaguinardo.cat i en el tauler d’anuncis del centre podràs consultar els continguts i els criteris d’avaluació de les proves.

T’animem a aprofitar aquesta nova oportunitat d’obtenir el títol de GESO, amb el qual podràs tenir accés a ensenyaments postobligatoris alhora que incrementaràs les teves possibilitats dins del món laboral.