Close

Encara no ets usuari? Registra't ara i comença

lock and key

Identifica't al teu compte.

Account Login

Has oblidat la teva contrassenya?

Reconeixement COOPCAT 2017

Reconeixement COOPCAT 2017
 

 

L’escola ha estat guardonada amb un reconeixement de la Confederació de Cooperatives de Catalunya (CoopCat), per la tasca educativa i d’emprenedoria social que hem dut a terme en aquests 90 anys. Aquest reconeixement ens ha estat atorgat gràcies a la proposta que va fer la Federació Catalana d’Escoles Cooperatives per premiar la tasca que l’escola Guinardó ha estat desenvolupant al llarg de tots aquests anys.

 

En concret, el reconeixement que ens han fet a l’escola fa referència a la nostra contribució a la societat catalana, al cooperativisme i a saber traslladar els principis i valors cooperatius a la vida diària.

 

El premi ens el van entregar el Vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Oriol Junqueras,  en el marc de la primera jornada de reconeixements CoopCat que és va dur a terme el passat 9 de juny de Barcelona.

 

Tot l’equip de mestres de l’escola estem molt contents per aquest guardó que ens encoratja a seguir treballant cada dia en aquest projecte educatiu i empresarial que és l’Escola Guinardó – Cooperativa de Mestres.