Close

Encara no ets usuari? Registra't ara i comença

lock and key

Identifica't al teu compte.

Account Login

Has oblidat la teva contrassenya?

Sopar exalumnes

Sopar exalumnes
 

Benvolguts i benvolgudes, ja s’acosta el dia.

Esperem que tingueu tots la data del 5 de maig marcada a les vostres agendes. El gran dia, la gran trobada s’apropa. Tots aquells que tingueu ganes de venir agafeu paper i llapis i preneu nota.

El dia 5 de maig ens trobarem a les 20 h. al carrer Garrotxa número 38. La trobada s’allargarà fins a les 23 h. i inclourà un piscolabis i alguna que altra sorpresa. Per tal d’anar fent una mica de previsió necessitem que aneu concretant si vindreu o no. Com ho heu de fer?

L’entrada tindrà un preu de 10€, per aquest preu podreu gaudir d’un piscolabis preparat amb molt de carinyo, beguda, una copa de cava i un tros de coca al final de la vetllada. A més a més d’infinitat de records i experiències aquestes, de ben segur, d’un incalculable valor. La reserva de la vostra entrada la podeu fer de dues maneres:

OPCIÓ 1: passar pel despatx de l’escola, pagar la vostra entrada, recollir-la i sobretot no perdre-la, ja que l’haureu de portar el dia de la trobada.

OPCIÓ 2: fer un ingrés en aquest número de compte de La Caixa ES18 2100 3252 4222 0013 1312 per un import de 10€ especificant clarament el motiu de l’ingrés “SOPAR EXALUMNES” i el vostre “NOM I COGNOM”. Aquells que feu el pagament per l’entitat bancària, se us donarà l’entrada quan arribeu al punt de trobada.

Les entrades estaran a la venda del 1 d’abril al 28 ambdós inclosos.

Us hi esperem amb molta il·lusió.

Comissió trobada exalumnes.