Close

Encara no ets usuari? Registra't ara i comença

lock and key

Identifica't al teu compte.

Account Login

Has oblidat la teva contrassenya?

Finalitzem el programa del Grup d’experimentació pel plurilingüisme

Finalitzem el programa del Grup d’experimentació pel plurilingüisme
 

L’escola ha participat de forma notable en el programa GEP (Grup d’experimentació pel plurilingüisme), un programa destinat a promoure l’aplicació a l’aula de metodologies per a l’aprenentatge integrat de continguts i llengua estrangera (AICLE/CLIL); fomentar el desenvolupament de projectes interdisciplinaris en llengua estrangera, i oferir pautes per a l’organització educativa i el disseny curricular. La formació GEP es configura d’un curs introductori (2017-18) seguit d’un altre d’ampliació (2018-19) i un tercer de consolidació (2019-20).

Tot i que des de l’escola es realitzen converses amb auxiliars nadius, assignatures CLIL i ampliacions i reforços, amb aquest programa es vol el doble objectiu de millorar la qualitat de les classes impartides i millorar les competències comunicatives en llengua estrangera de l’alumnat a partir d’un model d’ensenyament plurilingüe propi del sistema educatiu a Catalunya. Tanmateix, es fomenta el treball cooperatiu i per projectes, que des de l’escola s’ha impulsat.

Un cop realitzada aquesta trajectòria, des del departament de llengües estrangeres, en particular, i l’escola, en general, veiem amb il·lusió aquesta millora, que anem incorporant a la totalitat dels cursos des de l’educació infantil fins a l’últim curs d’ESO i estem segurs que es veurà la millora en la competència comunicativa en llengua estrangera així com l’adquisició d’estratègies per l’aprenentatge autònom (aprendre a aprende), eines que seran de gran utilitat en el futur del nostre alumnat.