L’AFA col·labora en la recollida de joguines del barri

gener 11, 2021

Els darrers anys diverses entitats del barri han unit esforços per intentar fer feliços als infants, portant noves il·lusions en forma de joguines. Aquestes convocatòries ens anaven arribant per molts de vosaltres i per les xarxes socials i des del barri. Aquest any ha estat molt més estrany que cap altre, les il·lusions i les necessitats són molt més grans. Per aquest motiu des de l’AFA hem cregut oportú ajudar a les entitats del barri a fer aquesta recollida de joguines.

Al llarg dels tres divendres de desembre s’han recollit joguines noves o en molt bon estat perquè arribessin al Casal d’Entitats del barri que treballa amb coordinació dels Serveis Socials d’Horta-Guinardó. La campanya ha tingut un èxit tan espectacular que s’ha enviat una gran quantitat de regals que ompliran de moments d’il·lusió els més petits de la casa, aquests dies de festa.

És l’aportació de les famílies de l’AFA de l’escola per aquestes dates, unir els esforços per aconseguir que cap nen ni cap nena es quedi sense una joguina.

Bones festes i un feliç 2021!