Close

Encara no ets usuari? Registra't ara i comença

lock and key

Identifica't al teu compte.

Account Login

Has oblidat la teva contrassenya?

Novetats procés de preinscripció

Novetats procés de preinscripció
 

Benvolgudes famílies,

El Departament d’educació ha publicat avui les noves instruccions sobre el procés de preinscripció i matrícula. Amb aquesta publicació, confirma les dates de la preinscripció, i avança les dates provisionals de la matrícula:

 Preinscripció:

  • Del dimecres 13 al divendres 22 de maig, de forma telemàtica
  • Del dimarts 19 al divendres 22 de maig, de forma presencial

Matrícula: del dilluns 13 al divendres 17 de juliol.

Per tal de reduir la presència de famílies als centres, tal i com indicava a la comunicació anterior, el Departament promou i recomana fer la preinscripció en suport informàtic, entre el 13 i el 22 de maig. Per portar-la a terme, s’activarà un aplicatiu al web “Estudiar a Catalunya” (encara no està actiu):

http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/

En aquest aplicatiu s’introduiran les dades que s’haurien d’omplir a la fitxa de sol·licitud de la preinscripció. Per si el necessiteu, el nostre codi de centre és el 08009971. Amb la preinscripció telemàtica s’elimina la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre: un cop feta la preinscripció a l’aplicatiu, ens haureu d’enviar al nostre correu:

hola@escolaguinardo.cat

el resguard de la sol·licitud (que obtindreu després d’entrar les dades a l’aplicatiu) i la documentació necessària, ja sigui escanejada o fotografiada. Més endavant us direm quina és la documentació que ens haureu d’enviar, però si és com en anys anteriors, es tracta dels DNI del pare i la mare (i dels infants si el tenen o si són majors de 14 anys), del llibre de família, de la targeta sanitària, i d’aquella documentació acreditativa dels criteris de prioritat al·legats: carnet de família nombrosa, carnet de família monoparental, certificat de disminució… Des de l’escola comprovarem la documentació i us contestarem el correu, justificant la recepció de la sol·licitud per a què en tingueu constància. I en aquest moment la preinscripció ja estarà feta. 

De manera excepcional, per als casos en  què  no  pugueu fer la presentació  telemàtica, organitzarem la presentació de sol·licituds a l’escola, entre el 19 i el 22 de maig, assignant una cita prèvia per a l’accés al centre. Aquesta cita prèvia es gestionarà amb  una eina que el Departament posarà a disposició dels centres (i que en principi serà accessible des del web del centre i des del web del Departament), o bé per telèfon. De moment no tenim més informació del procés ni de l’aplicatiu de cita prèvia: quan el Departament ens doni més instruccions, us n’informarem, i també us comunicarem l’horari per demanar cita telefònicament.

Si opteu per fer la preinscripció presencialment, el Departament ens ha fet arribar algunes indicacions:

  • Només podrà venir una persona a fer la gestió
  • Haureu de portar la documentació per fotocopiar preparada, i la sol·licitud ja emplenada des de casa
  • Si teniu dades a omplir al centre, cal que porteu el vostre propi bolígraf
  • Es recomana que porteu mascareta i guants

Un cop el Departament ens comuniqui la gestió dels temes pendents, com l’accés a l’aplicatiu per fer les preinscripcions telemàtiques, o per demanar la cita prèvia, us informarem de com portar a terme el procés.

Salutacions,
Equip directiu